Website vertalen Chinees

Steeds vaker kiezen ondernemers voor China als handelsland wegens de lage productiekosten en/of de ruime afzetmogelijkheden. Laat uw website vertalen naar het Chinees door Vertaalbureau Textwerk.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Ervaren in-house websitevertalers

Wij werken met een vast vertaalteam van Chinese native speakers die over de nodige opleidingen en ervaring beschikken. Ze streven ernaar om de vertaalde tekst nog beter te maken dan de brontekst. Voor het vertalen van webteksten is naast de juiste taalkennis en kennis van de cultuur, ook kennis van de doelgroep nodig. Uw website wordt door onze native Chinese vertalers zo vertaald, dat deze perfect aansluit bij uw doelgroep. De vertalers zijn gespecialiseerd in SEO-vertalingenAdwords campagnes vertalen, conversieoptimalisatie en webshopvertalingen. Ons Chinees vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door gebruik te maken van native vertalers die wij persoonlijk kennen en innovatieve vertaalsoftware.

Uw website vertalen naar het Chinees met innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

China maakt veelvuldig gebruik van zoekmachines als Baidu en Qihoo. Daarom is SEO een belangrijk onderdeel van de vertaling. Onze vertalers zijn getraind in alle on-page SEO-factoren. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywoorden gevonden worden, zodat er meer traffic naar de website komt. Lees meer over SEO-vertalen.

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA campagnes. Onze SEA vertalers hebben ruime ervaring in het schrijven van goed converterende Adwords advertenties. De vertalers zijn getraind in online beïnvloeding en weten precies hoe u de doelgroep aanzet tot actie. Daarnaast zijn onze vertalers native speakers en weten de Chinese cultuur exact over te brengen in de teksten. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Laat uw webshop of website vertalen door professionele Chinese vertalers

De Chinese taal bestaat uit meerdere subtalen, zoals het standaard mandarijn, Wu, Ke (Hakka), Min, Yue (Kantonees), Xiang, Gan, Jin, Pinghua en het Hui. Onze vertalers stemmen met u af naar welke subtaal van het Chinees de tekst vertaald moet worden. Wij werken alleen met vaste Chinese vertalers waarvan wij weten dat zij een hoge kwaliteit leveren en efficiënt werken. Lees meer over webshop vertalen.

Laat uw webshop of website vertalen door professionele Chinese vertalers

Vertaalbureau Textwerk heeft ervaring met verschillende CMS-systemen. Wij kunnen u advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van teksten in bijvoorbeeld WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla. Ook halen wij de herhalingen uit een tekst en kunnen wij de vertaalde teksten zo in het CMS-systeem plaatsen. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, dan is deze ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een professioneel vertaalde website is van groot belang voor de groei van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met een vast team van specialistische vertalers en iedere vertaling wordt altijd een tweede keer gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie