Over ons

De missie van vertaalbureau Textwerk bestaat uit het samenbrengen van culturen door de taalbarrière te laten vervallen. Wij vertellen u graag hoe we dat bereiken.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

We streven ernaar als vertaalpartner voor de zakelijke markt een oplossing te kunnen bieden voor iedere vertaalwens.

Dit doen wij als betrouwbare vertaalpartner door het leveren van ISO-gecertificeerde vertalingen. Wij stellen een gepersonaliseerd projectteam op bestaande uit een vaste projectmanager en ervaren native speaker vertalers, die ondersteund worden door innoverende techniek.

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, dan is deze ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

Kwaliteitsgarantie

Bij vertaalbureau Textwerk staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij met native vertalers en een innoverend vertaalproces. Wij hanteren een strenge selectie in vertalers en onze native vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen. Een document wordt vertaald door een vakkundig vertaler, en daarna nogmaals nagekeken door een andere native vertaler. Daardoor kunnen wij kwaliteit van de vertaling garanderen. Door ons innoverende vertaalproces zorgen wij dat u de juiste vertalers toegewezen krijgt en dat deadlines altijd gehaald worden. Ook maken wij gebruik van kostenefficiënte vertaaltechniek, om u de beste prijs te kunnen bieden.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

De kwaliteit van het eindproduct en het proces wordt gewaarborgd door ons kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan alle ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is een ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau.

Ontmoet het managementteam

Textwerk bestaat uit een groot team van vertaalcoördinatoren, vertalers, revisoren en softwareontwikkelaars. Samen bouwen wij aan het meest geavanceerde vertaalbureau van Europa.

Jeroen van Benten

CEO

Milou Buiter

COO

Dennis Rosenbaum

CTO

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie