SEO vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in SEO-vertalingen. Onze website vertalers zijn SEO-specialisten en getraind in alle on-page factoren. Genereer meer leads, laat uw website vertalen door onze Google optimalisatie experts.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Ervaren SEO-vertalers

Een website vertalen is veel werk, vooral met een internationale SEO. Daarom moet alles in een keer goed en moet de content geoptimaliseerd zijn voor Google. De website vertalers van Vertaalbureau Textwerk zijn getraind in SEO. Zij krijgen hier cursussen in en houden de grote SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com continue in de gaten. Zij kennen als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze op de juiste plek, zodat de bezoeker wordt aangezet tot actie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw website ook in de nieuwe taal geoptimaliseerd is voor de zoekacties van uw klanten. Het is ook mogelijk dat wij een keyword onderzoek uitvoeren voor de doeltaal op basis van uw vertaling. Zo leveren wij websitevertalingen aan Expedia, Holland.com en Myspace.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, dan is deze ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

Key take-aways

SEO vertalen door ervaren native vertalers

Uw SEO-vertalingen zijn bij onze vertalers in vertrouwde handen. Onze vertalers zijn ervaren websitevertalers en denken met u mee. Zo begrijpen ze dat een letterlijke vertaling van een zoekwoord met veel zoekvolume in Nederland soms weinig zoekvolume heeft in het buitenland.  De vertaler zal in dit geval een ander synoniem voorstellen met voldoende zoekvolume zodat u altijd focust op de meest winstgevende zoekopdrachten.

Vertaalbureau met getrainde vertalers

De website vertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com goed in de gaten. Bij vertaalbureau Textwerk staat kwaliteit voorop en streven we naar krachtige SEO vertalingen die aanzetten tot actie en meer leads.

Meta tags vertalen

Meta tags vormen een belangrijk onderdeel van SEO-vertalingen. Onze SEO-vertalers zijn getraind in het vertalen van meta tags en begrijpen dat meta tags moeten aanzetten tot actie. Meta-titels en Meta-teksten moeten voldoen aan een maximaal aantal karakters. Onze vertalers houden rekening met het maximum aantal karakters zodat uw meta-tags altijd binnen de normen van Google vallen.

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

Vertaalbureau Textwerk werkt met native vertalers die ervaring hebben met websites vertalen in verschillende CMS systemen. Host u een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla en weet u niet hoe u teksten moet exporteren? Wij geven u hierover graag advies. Stuurt u liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie