Toolshero

ToolsHero is hét online kennisplatform voor carrière maken en persoonlijke ontwikkeling! Wereldwijd helpt ToolsHero bezoekers om de praktische wetenschappelijke informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn.

”Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!”

Vincent van Vliet
Managing partner

Kennisoverdracht, zonder grenzen

Door het verkennen van de artikelen kunnen studenten, managers en professionals hun kennis en persoonlijke ontwikkeling vergroten met het doel om deze kennis in de praktijk toe te passen en te delen. Op deze wijze vindt er kennisdeling plaats op een praktisch en theoretisch niveau waar een connectie mee wordt gemaakt. Ook levert ToolsHero diensten op het gebied van (online) opleiding, assessments, boeken, jobs en nog meer.

Consistent vertalen

De specifieke content wordt momenteel online in twee talen aangeboden. Hierdoor heeft ToolsHero continue de behoefte om specifieke Engelse vertalingen in te kopen. Textwerk ondersteunt in deze behoefte en levert deze vertalingen op basis van de wensen.

juiste vertaler illustratie

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie